PERMANENT ONTHAREN

SHR LASER


De SHR techniek zorgt ervoor dat iedereen permanent onthaard kan worden, dus ook met blonde, rode en grijze haren kan eindelijk afgerekend worden.

De behandeling is effeciënt en comfortabel, SHR maakt dat de oude IPL-pijn tot het verleden behoord.

Om dit zelf te ervaren, wordt u uitgenodigd om gebruik te maken van een gratis behandeling van de oksels.

De werking van de SHR laser 

De SHR laser richt zich maar heel oppervlakkig op het pigment, waar een IPL enkel op pigment werkt. De stof die met SHR wordt aangepakt, is het eiwit van de stamcellen. Hierdoor is de behandeling ook geschikt voor donkere huidtypes.

De laser laat een gelijkmatige verwarming van het huidoppervlak tot 45°C toe. Het omliggende weefsel functioneert als energiereservoir, zodat de haarfollikels en de stamcellen de temperatuur van het omliggende weefsel krijgen. Dit maakt de behandeling uiterst comfortabel omdat de verwarming geleidelijk verloopt.

Na een aantal malen over de huid gegaan te zijn is een lichte roodheid en verdikking rondom de haarfollikels te zien. Dit toont een succesvolle behandeling, de actieve stamcellen zijn nu uitgeschakeld. Door de geleidelijke verwarming en koeling van de behandelkop wordt de huid beschermd. Door een lichte druk op de behandelkop uit te oefenen worden enkel de eiwitten in de stamcellen geraakt en worden bloed en weefselvocht niet meebehandeld.

Neem gerust contact op met Pure voor al uw vragen en maak uiteraard vrijblijvend een afspraak voor uw eerste gratis okselbehandeling.

Bekijk hier de prijzen.