SPRAY-TAN

AANBOD & PRIJZEN



Een gebruinde huid is hot! Helaas weten we allemaal wat de gevolgen kunnen zijn van te veel bloodstelling aan de zon. 

De oplossing is bruining door middel van spray-tanning!

Net terug van vakantie en wilt u uw kleur vasthouden? Of gaat u juist bijna weg en zou u graag alvast een kleurtje hebben? Maak een afspraak en kijk wat de mogelijkheden zijn!
 

Voorbereiding 

Voordat u komt voor een spray-tan zijn er een aantal voorbereidingen die u kunt treffen om ervoor te zorgen dat de kleur zo mooi en zo lang mogelijk op de huid blijft zitten.

- Scrub de huid 1 dag voor uw afspraak met een niet oliehoudende scrub, dus gewoon droog zeezout, suiker of iets vergelijkbaars zonder crème of olie.
Kunt u niks vinden? In de salon zijn zakken scrub te krijgen voor slechts € 4,95.

- Ontharen kan ook 1 dag voor de behandeling, niet meer op de dag zelf, dit zou irritatie kunnen veroorzaken.

- Douche op de dag zelf, minimaal 2 uur voor uw afspraak, enkel met warm water, gebruik dus geen zeep, deodorant, parfum, make-up of bodylotion. Dit zou voor vlekken of een verminderde opname kunnen zorgen.


Spray-Tan

Hele lichaam & gezicht € 27,95
Gezicht & decolleté € 17,50
Gezicht, decolleté & armen € 22,50
Benen € 17,50
Onderbenen € 12,50

 

Nazorg

- Draag donkere en losse kleding, de tanninglotion kan afgeven, dit is wel weer gemakkelijk uit te wassen.

- Stel douchen, baden en sporten uit voor tenminste 8 uur. Dit is de ontwikkelingstijd die de lotion nodig heeft om tot het ultieme resultaat te komen. In deze tijd wordt ook het gebruik van deodorant, bodylotion en make-up afgeraden.

- Na 8 uur kunt u de lotion afdouchen en kunt u uw huid weer normaal behandelen.

Bij een goede verzorging zal de tan ongeveer 6 tot 10 dagen blijven zitten. Herhaalt u de behandeling hierna, dan bouwt zich een diepere kleur op en kunt u langer genieten van uw bruine teint!

Wat is spray-tanning?

De werkzame stof in spray-tanning is dihydroxyacetone oftwel DHA. DHA is een ketose-suikermolecuul dat reageert met bepaalde eiwitten en aminozuren in de bovenste laag van de huid, waar zich de dode, droge huidcellen bevinden. Door die reactie ontstaat binnen korte tijd een stralende bruine kleur op de huid.

DHA is niet gevaarlijk of ongezond, het is een natuurlijk suikermolecuul die gewonnen wordt uit druiven, suikerbiet of suikerriet. 

Doordat de stof enkel in de dode huidcellenlaag trekt zal de kleur op natuurlijke wijze verdwijnen wanneer de huid zich vernieuwd, dus ongeveer na 6-10 dagen.