SKINCARE

Bij Pure doen we er alles aan om jouw huid de best mogelijke verzorging te geven. Onze basis principes zijn onveranderd sinds 2008, bij Pure staan we voor natuurlijke, dierproefvrije huidverzorging die het beste uit jouw huid haalt. Samen met jou maken we een behandelplan om te werken aan jouw huid en de doelen die jij wil bereiken.

Behandelingen

DERMA|EXPRESS

Kom je ons voor het eerst bezoeken, heb je nog nooit een gezichtsbehandeling gehad of wil je met ons op zoek naar jouw huidplan? Kies dan voor deze heerlijk effectieve behandeling. Jouw huid wordt gereinigd, daarna volgt een dieptereiniging & huidanalyse. Samen kijken we welke stappen jouw huid nodig heeft en welke behandeling zal volgen. Na een heerlijk gezichtsmasker, ga jij met nieuwe energie en passende dagverzorging de deur uit.

Duur behandeling: 45 minuten
Kosten: € 42,50
Merk: DermaPrime

ESSENTIELS

Dit is een bijzonder effectieve huidverzorgende behandeling welke ter plekke aan jouw huidtype wordt aangepast, wij kijken samen naar de behoefte van jouw huid. Deze behandeling is bedoeld voor droge, vette of normale huidtypes tot ongeveer 25 jaar. * Incl. massage van het gelaat en epileren/harsen van de wenkbrauwen

Duur behandeling: 60 minuten
Kosten: € 58,50
Merk: DermaPrime

SPECIALITÉ VITALITÉ C

Door de hoge concentratie vitamine C reduceert deze behandeling fijne lijntjes en versterkt het de elasticiteit van de huid. De huid wordt gehydrateerd en gevitaliseerd, het liftend effect van de behandeling is direct waarneembaar.
* Incl. massage van het gelaat en epileren/harsen van de wenkbrauwen

Duur behandeling: 75 minuten
Kosten: € 69,50
Merk: DermaPrime

https://salonpure-enschede.nl/wp-content/uploads/2023/10/Beautysalon-Pure-4-scaled.jpg
Tips van de specialist

Een goede thuisverzorging ondersteund de werking van de behandeling. In onze webshop vind je onze prachtige producten.

Dorien – Schoonheidsspecialiste

SPECIALITÉ AQU’EXTREME

De producten uit de Ligne Aqu’Extreme richten al haar pijlen op het hydrateren van jouw huid. Voelt jouw huid droog en trekkerig aan, ontstaan er fijne lijntjes en wil jij beginnende huidveroudering actief tegen gaan? Dan is dit jouw behandeling!
* Incl. massage van het gelaat en het epileren/harsen van de wenkbrauwen

Duur behandeling: 75 minuten
Kosten: € 69,50
Merk: DermaPrime

SPECIALITÉ COUPEROSE

De producten uit de Ligne Couperose zijn speciaal gemaakt voor huiden die erg reactief en gevoelig zijn en snel rood worden. Adertjes zijn meestal erg zichtbaar op deze huid. Daarnaast is deze behandeling ook erg geschikt voor huiden die te maken hebben met Rosacea. De behandeling is gericht op kalmering & hydratie.* Incl. massage van het gelaat en het epileren/harsen van de wenkbrauwen

Duur behandeling: 75 minuten
Kosten: € 69,50
Merk: DermaPrime

WELKE BEHANDELING?

Wij proberen de behandelingen zo goed mogelijk voor je te omschrijven, op deze wijze kun je een goede keuze maken. Uiteraard kunnen we je tijdens de behandeling verder helpen en de behandeling ook ter plekke aanpassen. Geen zorgen dus! Deze pagina gaat over jouw huidverzorging, wil je het groter aanpakken of heb je specifieke problemen? Kijk dan op de pagina’s Acné, Anti-Aging of Peelings & Meso.

Wij staan ingeschreven in het AGB-register en beschikken over ANBOS-erkende specialisatie’s, hierdoor kunnen sommige behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding via jouw zorgverzekeraar. 

Behandeling online boeken

Kom naar Beautysalon Pure en laat u (h)eerlijk verwennen. Boek online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen.

Adres
Haaksbergerstraat 705F
7545 PH Enschede
KVK: 08185508
BTW: NL001176415B82
E-mail ons
info@salonpure-enschede.nl
Bel/Whatsapp ons
+31537504990
https://wa.me/message/BKA7YO7T2IFGM1 (Whatsapp link)

Kom naar Beautysalon Pure en laat u (h)eerlijk verwennen. Boek online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen.

Adres
Haaksbergerstraat 705 F
7545 PH Enschede
KVK: 89523261
BTW: NL865009065B01
E-mail ons
info@salonpure-enschede.nl
Bel/Whatsapp ons
+31537504990