PEELINGS &
MESOTHERAPIE

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van huidverbetering. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van medische peelings en naaldloze mesotherapie vele huidproblemen kan tackelen. Of het nu gaat om acné, huidveroudering, rosacea of extreme droogte. Kom langs en wij gaan aan de slag met jouw behandelplan!

Behandelingen

MEDISCHE PEELING

De Dermaceutix peeling is een medische peeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd. Het is hierdoor een uitstekend middel voor huidverbetering. De huid wordt geactiveerd waardoor er zich weer nieuwe collageen en elastine vezels gaan vormen die de huid oa. verstevigen, huidveroudering actief tegen gaan, acné herstellen en hyperpigmentatie kalmeren. De medische peelings bevatten zuren van natuurlijke aard. De gehele lijn peelings is 100% biologisch en parabenen vrij. Resultaat is zichtbaar na 1 behandeling, maar voor een langdurig resultaat zal een kuurverband noodzakelijk zijn. Tijdens jouw behandeling bespreken we jouw wensen en stellen we een behandelplan op.

Duur behandeling: 45 minuten
Kosten: € 82,50
Merk: DermaPrime/Dermaceutix

PEEL & MESO

De medische peeling in combinatie met onze Skinactiv (meso-elektroporatie) heeft een unieke meervoudige werking. Onze Simildiet serums sluiten specifiek aan op de gekozen peeling. Door eerst te peelen neemt de huid daarna de hoogwaardige werkstoffen beter op waardoor het resultaat nog sneller waarneembaar is. Daarnaast versterken de serums de effectiviteit van de peeling. Zo kan er effectiever gewerkt worden. De combinatie van deze twee behandelingen kan ingezet worden tegen huidveroudering, acné, rosacea en droogte. Jouw specialist kiest de juiste peeling en de juiste serums die aansluiten bij jouw wensen.

Duur behandeling: 90 minuten
Kosten: € 95,-
Merk: Simildiet/DermaPrime/Dermaceutix

OOGCONTOUR BEHANDELING

Deze behandeling helpt tegen vochtwallen en verslapping van de oogcontour. Een kuurverband zal nodig zijn voor een langdurig resultaat.

Duur behandeling: 20 minuten
Kosten: € 30,-
Merk: Simildiet

https://salonpure-enschede.nl/wp-content/uploads/2023/10/Beautysalon-Pure-4-scaled.jpg
Tips van de specialist

Ben je aanvullend verzekerd? In sommige gevallen kunnen deze behandelingen in aanmerking komen tot vergoeding. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Dorien – Schoonheidsspecialiste

TIMELESS MESO-FACIAL

Tijdens deze behandeling reinigen we de huid met de producten van DermaPrime. Om de barrière te verwijderen krijg je een lichte peeling van de huid. Tijdens de behandeling wordt er een cocktail van werkzame stoffen voor je samengesteld op basis van jouw wensen en deze worden middels naaldloze mesotherapie in de huid gesluisd. De behandeling wordt afgesloten met een verzorging en sun-block. * Bevat het epileren van de wenkbrauwen en een massage van decolleté, schouders en gelaat.

Duur behandeling: 90 minuten
Kosten: € 84,50
Merk: Simildiet & DermaPrime

PIGMENTATIE BEHANDELING

Deze peeling is specifiek tegen pigmentvlekken, de peeling wordt lokaal aangebracht op de oneffenheid. Na de behandeling zal er een korst ontstaan welke er na 7 tot 10 dagen vanzelf afvalt en met deze korst, het grootste deel van de storende hyperpigmentatie. Simildiet peeling in combinatie met mesotherapie heeft een unieke meervoudige werking.

Duur behandeling: 45 minuten
Kosten: € 49,50
Merk: Simildiet

WAT IS NAALDLOZE MESOTHERAPIE?

Mesotherapie is het in de huid brengen van actieve stoffen met behulp van transdermale systemen oftewel; systemen die door de huid kunnen dringen. Bij Pure hebben we gekozen voor de SkinActiv, dit naaldloze systeem maakt gebruik van meso-elektroporatie, een methode die de doorlaatbaarheid van de huid vergroot zodat actieve ingrediënten de huidbarrière doorbreken en tot diep in de huid kunnen doordringen. Dit systeem kunnen we toepassen bij verschillende behandelplannen, of je nu tegen je acné aan het werk bent of actief huidveroudering tegen gaat.

MEDISCHE PEELING (dermaceutix)

Afhankelijk van de conditie van jouw huid en het gewenste resultaat wordt er samen met jouw specialiste een behandelplan opgesteld. Wij bieden een complete kuur van Dermaceutix behandelingen aan. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, adviseren wij om de behandeling minimaal 1 keer in de 8 weken te herhalen voor een blijvend resultaat. Of de gehele kuur 2 keer per jaar te ondergaan.

De medische peelings kunnen we inzetten om huidverbetering te behalen bij de volgende situatie’s:

  • Acné & Rosacea huiden
  • Huidverbetering & versteviging
  • Photo-aging & verzorging
  • Regenerend & Depigmentatie
  • Pigmentvlekken
  • Ernstigere vormen van acné

Op de pagina van Dermaceutix vind je meer informatie over deze behandeling in kuurverband, wij raden dit altijd aan om een vlotte start te maken en snel resultaat te behalen.

Behandeling online boeken

Kom naar Beautysalon Pure en laat u (h)eerlijk verwennen. Boek online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen.

Adres
Haaksbergerstraat 705F
7545 PH Enschede
KVK: 08185508
BTW: NL001176415B82
E-mail ons
info@salonpure-enschede.nl
Bel/Whatsapp ons
+31537504990
https://wa.me/message/BKA7YO7T2IFGM1 (Whatsapp link)

Kom naar Beautysalon Pure en laat u (h)eerlijk verwennen. Boek online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen.

Adres
Haaksbergerstraat 705 F
7545 PH Enschede
KVK: 89523261
BTW: NL865009065B01
E-mail ons
info@salonpure-enschede.nl
Bel/Whatsapp ons
+31537504990