Massage

Een drukke baan, een goed gevulde agenda, huishouden, een gezellig sociaal leven.. Soms is het alleen een beetje teveel. Pak dan even een momentje en kom ontspannen bij Pure, wij bieden jou even wat rust in alle hectiek.

Behandelingen

Ayurvedische
massage
Full-Body

De Ayurvedische massage, ook wel Abhyanga genoemd, is een eeuwenoude behandeling die voortkomt uit India. Ayurveda betekent kennis (veda) van het leven (ayus). Deze heerlijk ontspannende massage werkt preventief op ziektes en helpt lichaam en geest weer in balans te brengen. De rijke, voedende olie wordt tot 40 graden verwarmd en hiermee wordt het lijf overgoten en gemasseerd. Een echte weldaad voor het lijf en aan te raden voor iedereen.

Behandelde lichaamsdelen: Voor- & achterkant lichaam + hoofd
Duur behandeling: 105 minuten
Kosten: € 97,50
Tip: Draag oude kleding, eet geen grote maaltijd voor de tijd en neem een oude handdoek mee voor het haar.

Ayurvedische
massage
Achterkant Lichaam

De Ayurvedische Massage is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem. Deze massage brengt niet alleen meer vitale energie maar helpt ook bij het losmaken van emotionele blokkades. Daarnaast trekt de olie in uw huid en zorgt het voor de afvoer van gifstoffen. Dat geeft een mooie huid en een stralende gezondheid.

Behandelde lichaamsdelen: Achterkant lichaam + hoofd
Duur behandeling: 75 minuten
Kosten: € 72,50
Tip: Draag oude kleding en neem een oude handdoek mee voor het haar.

Ayurvedische
massage
Rug, nek & Schouders

Onbalans op zowel geestelijke als lichamelijk gebied kan leiden tot ziekte. Te veel stress in het lichaam vormt een basis van een groot aantal gezondheidsklachten. Volgens de Ayurveda kunnen mensen aan een gezond en gelukkig leven werken als er meer evenwicht is op geestelijk vlak.

Behandelde lichaamsdelen: Rug, nek en schouders

Duur behandeling: 45 minuten
Kosten: € 49,50
Tip: Draag oude kleding

Klassieke
Californian
Massage

Dit is een klassieke ontspannende full-body massage. De massage bestaat uit vloeiende en rustige bewegingen en wordt volledig aan jouw lichaam aangepast. Deze massage brengt ontspanning voor jouw lichaam en een welverdiend moment van rust.

Duur behandeling: 75 minuten
Kosten: € 72,50

Klassieke
ontspannings
massage

Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de rug, nek en schouders. De rug-, nek en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Veel hoofdpijnklachten die het gevolg zijn van aanspanning van spieren in de schouders en nek kunnen met deze massage verholpen worden. Door middel van deze massage wordt de doorbloeding van de spieren geactiveerd.

Duur behandeling: 45 minuten
Kosten: € 49,50

Tibetaanse Massage

Deze full-body massage vindt zijn oorsprong in het geboorteland van de Dalai Lama. Aan het begin, midden en eind van de massage wordt de klankschaal gebruikt. De resonantie zorgt voor een balans tussen lichaam en geest. De vibraties van het geluid worden opgepikt door onze hersenen welke deze wordt doorgezet naar ons lichaam. Deze massage stimuleert de doorbloeding van het lichaam, toniseert de spieren en voedt de huid. Daarnaast worden spanning & stress verlicht en is het zeer  behulpzaam bij spierpijn.

Duur behandeling: 75 minuten
Kosten: € 75,-

Hotstone massage

Deze full-body massage is helemaal hot! De hete stenen die worden gebruikt bij deze massage activeert een groot aantal lichaamsprocessen en verzorgd een betere doorbloeding van de spieren en weefsels. Hierdoor kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd, waardoor spanningen uit de spieren genomen worden. Daarnaast kunnen stressklachten als hoofdpijn en slapeloosheid worden verminderd.

Duur behandeling: 75 minuten
Kosten: € 75,-

Behandeling online boeken

Kom naar Beautysalon Pure en laat u (h)eerlijk verwennen. Boek online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen.

Adres
Haaksbergerstraat 705F
7545 PH Enschede
KVK: 08185508
BTW: NL001176415B82
E-mail ons
info@salonpure-enschede.nl
Bel/Whatsapp ons
+31537504990
https://wa.me/message/BKA7YO7T2IFGM1 (Whatsapp link)

Kom naar Beautysalon Pure en laat u (h)eerlijk verwennen. Boek online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen.

Adres
Haaksbergerstraat 705 F
7545 PH Enschede
KVK: 89523261
BTW: NL865009065B01
E-mail ons
info@salonpure-enschede.nl
Bel/Whatsapp ons
+31537504990