Huidverbetering


 
Sommige huiden krijgen last van acné, rosacea, hyperpigmentatie of rimpelvorming. Soms zijn we ziek geweest en is dit duidelijk aan onze huid terug te zien. 

Om deze uitingen grondig en effectief aan te pakken werken we bij Pure naast onze prachtige biologische huidverzorging ook met de intensieve (biologische) peelings van Simildiet en voeren we meso-elektroporatie uit door middel van onze SkinActiv

Zo kunnen we u verder behandelen, daar waar uw reguliere schoonheidsbehandeling stopt.
 


Medische Peeling

De Simildiet Peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd. Het is een uitstekend middel voor huidverbetering. De medische peelings bevatten fruitzuren van natuurlijke aard. De gehele lijn peelings is 100% biologisch & parabenen vrij.
 


Naaldloze Mesotherapie

Naaldloze mesotherapie is het in de huid brengen van actieve stoffen met behulp van transdermale systemen oftewel; systemen die door de huid kunnen dringen. Bij Pure hebben we gekozen voor de SkinActiv, dit naaldloze systeem maakt gebruik van meso-elektroporatie, een methode die de doorlaatbaarheid van de huid vergroot zodat actieve ingrediënten de huidbarrière doorbreken en tot diep in de huid kunnen doordringen.

 

 
Afhankelijk van de conditie van uw huid en het gewenste resultaat wordt er samen met uw specialiste een behandelplan opgesteld. Naar aanleiding van de gestelde huiddiagnose zal de frequentie van het aantal behandelingen vastgesteld worden. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, adviseren wij om de behandeling minimaal 1 keer in de drie maanden te herhalen voor een blijvend resultaat.
 
 


Simildiet|Huidverbetering

Simildiet heeft 6 peelings, allen gericht op een specifiek huidprobleem:

* Acné & Rosacea huiden * Huidverbetering & versteviging
* Photo-aging & verzorging * Regenerend & Depigmentatie
* Pigmentvlekken * Ernstigere vormen van acné


Simildiet|Peels
€ 75,00|45min

Simildiet|Yellowpeel
€ 49,50|30min
Deze peeling is specifiek tegen pigmentvlekken, de peeling wordt lokaal aangebracht op de oneffenheid. Na de behandeling zal er een korst ontstaan welke er na 7 tot 10 dagen vanzelf afvalt en met deze korst de storende hyperpigmentatie.

Voor alle peelings geldt; voor huidverbetering met een lang aanhoudend resultaat zijn er kuurbehandelingen in combinatie met speciale thuisverzorgingsproducten noodzakelijk. Tot 24 uur na de behandeling mag er geen make-up gedragen worden, niet gezonnebaad worden of worden gesport.


Skinactiv|Mesotherapie

Skinactiv|Oogcontourbehandeling
€ 30,-|20min
Tegen vochtwallen en verslapping van de oogcontour

Skinactiv|Meso-Facial
€ 65,-|60min
Reiniging en voorbereiding van de huid met de producten van Marlyse Blue. Om de barrière te verwijderen krijgt u een lichte peeling van de huid. Tijdens de behandeling wordt er een cocktail van werkzame stoffen voor u samengesteld op basis van uw wensen en deze worden middels naaldloze mesotherapie in de huid gesluisd. De behandeling wordt afgesloten met een verzorging en sun-block.

Skinactiv|Peel & Meso
€ 95,-|90min
De Simildiet Peeling in combinatie met mesotherapie heeft een unieke meervoudige werking. Simildiet heeft serums ontwikkeld welke specifiek aansluiten op de gekozen peeling. Door de peeling neemt de huid de hoogwaardige werkstoffen nog beter op waardoor het resultaat nog sneller waarneembaar is. Daarnaast versterken de serums de effectiviteit van de peeling. 

 

Voor alle mesobehandelingen geldt; voor huidverbetering met een lang aanhoudend resultaat zijn er kuurbehandelingen in combinatie met speciale thuisverzorgingsproducten noodzakelijk. Tot 24 uur na de behandeling met peeling mag er geen make-up gedragen worden, niet gezonnebaad worden of worden gesport.