HARSEN

AANBOD & PRIJZENHarsen

Harsen is een mooie manier om langdurig van uw haar af te komen. Het haar wordt met wortel en al verwijderd waardoor deze helemaal opnieuw moet worden aangemaakt en dit proces duurt langer dan wanneer u zichzelf zou scheren. Het nieuwe haar komt ook nog eens zachter en dunner terug.

Als u voor een harsbehandeling komt is het handig om met een aantal zaken rekening te houden.

- Zorg dat u op de dag van de behandeling geen bodylotion gebruikt zodat de huid niet vet is.

- Wanneer u een intieme zone laat harsen, zorg dan uiteraard voor een goede hygiëne en dat u niet menstrueerd. Dit is zowel voor u als voor de behandelaar prettig, ook is de behandeling tijdens uw menstruatie een stuk gevoeliger.

- Zorg dat het haar lang genoeg is, maar bij een hollywood/brazilian niet langer dan 1cm. Het makkelijkste is om het jezelf helemaal te scheren en een afspraak te maken voor 10/14 dagen later.

Garantie

Pure doet er alles aan om u zo lang mogelijk een glad resultaat te garanderen. Omdat haren nu eenmaal niet allemaal op dezelfde snelheid groeien, mag u tot 1 week na de behandeling van het lichaam terugkomen voor een gratis nabehandeling.

Wanneer u nog niet eerder geharst heeft, kan het wel eens gebeuren dat er binnen een week alweer wat haartjes staan. Dit zijn haartjes die onderhuids al klaarstonden om door te komen. Ook deze haartjes worden kosteloos voor u verwijderd.

Met deze wetenschap is het dus handig om u al 1 of 2 keer te hebben geharst voor u bijvoorbeeld op vakantie gaat.
 


Lichaam

Bikinilijn, liezen tot slip(dames) €  20,00
G-string, 2cm binnen slip  (dames) €  25,00
Hollywood,kaal (incl. bilnaad) €  37,50
Brazilian,streepje (incl. bilnaad) €  37,50
Billen icm hollywood/brazilian/been  €  15,00
Billen €  20,00
Oksels €  17,50
Boven- of onderarmen(incl. vingers) €  20,00
Gehele armen (incl. vingers) €  35,00
Onderbenen €  20,00
Gehele benen €  35,00
Rug €  24,50
Borst €  27,50


Het harsen van de intieme zones voeren wij enkel bij dames uit.

Geen zin om elke 3 weken te harsen? Denk er dan eens over om u permanent te laten ontharen, kijk op de pagina permanent ontharen voor meer informatie 


Gezicht

De huid van uw gezicht is gevoeliger dan de huid van uw lichaam. Bij Pure wordt uw gezicht geharst met een product speciaal voor de gevoelige huid, geschikt voor het gelaat. Hierdoor kunnen zelfs mensen met de gevoeligste huid worden geharst.

 

Harsen wenkbrauwen € 9,00
Harsen bovenlip € 9,50
Harsen kin € 9,50
Harsen bovenlip & kin € 15,50
Harsen hele gelaat € 19,50