Handen en Voeten

Mooi verzorgde handen en voeten zijn jouw visitekaartje. Soms kunnen kleine problemen voorkomen dat je helemaal happy bent met je nagels, wij kunnen je adviseren welke behandeling het beste zou passen. Voor de puntjes op de i of juist een wat diepere verzorging, wij kunnen je met alles helpen. 

Behandelingen

Tijdelijk niet boekbaar
PEDICURE BASIS

Een complete voetverzorging voor de ‘normale voet’, een beetje eelt en ook een enkele likdoorn kan op deze voet voorkomen en worden dan uiteraard verwijderd. De behandeling bevat het knippen, polijsten, frezen en reinigen van de nagels. 

Duur behandeling: 30 minuten
Kosten: € 28,50

Tijdelijk niet boekbaar
PEDICURE INTENSE

Complete voetverzorging voor de voet die wel wat extra aandacht kan gebruiken. Er komt veel eeltvorming voor, kloven of eventueel meerdere likdoorns. De behandeling bevat het knippen, polijsten, frezen en reinigen van de nagels. Daarnaast wordt er uitgebreid tijd genomen voor het verwijderen van eelt, kloven en likdoorns.

Duur behandeling: 45 minuten
Kosten: € 32,50

COSMETISCH PEDICURE

Wil je gewoon even de puntjes op de i zetten en even ontspannen? Kies dan voor een cosmetische pedicure. De nagels worden verzorgd, de voeten worden gescrubt, verzorgd en even kort gemasseerd. Daarna sluiten we af met een mooie lak. Eventueel kun je de gewone nagellak vervangen door een mooie langdurig houdende gellak (+ € 15,-), deze is bij te boeken in de afspraken-module.

Duur behandeling: 30 minuten
Kosten: € 27,50

COSMETISCHE PEDICURE DELUXE

75 minuten waanzinnig ontspannen? Je neemt plaats in onze prachtige voeten-spa met een kopje koffie of thee, een boek of tijdschrift en je geeft je over aan de vakkundige handen van jouw specialiste. Jouw voeten worden gesoakt in een heerlijk verzorgend voetenbad, gescrubd met een verzorgende sugar-scrub, geknipt, gevijld, gelakt, gemasseerd en gemaskerd.. Eventueel kun je de gewone nagellak vervangen door een mooi langdurig houdende gellak (+ €15,-), dit hoeft vooraf niet extra bijgeboekt te worden.

Duur behandeling: 75 minuten
Kosten: € 49,50
Merk: Lycon

MANICURE

Dit is hét verwen moment voor je handen. Ze worden gescrubt en krijgen een verzorgend badje. We verzorgen de nagelriemen, vijlen en modelleren de nagels en sluiten de verzorging af met een heerlijke crème. De nagels worden vervolgens gelakt met een mooie nagellak. Eventueel kun je de gewone nagellak vervangen door een mooie langdurig houdende gellak (+ € 15,-), deze is bij te boeken in de afspraken-module.

Duur behandeling: 45 minuten
Kosten: € 27,50

GELLAK

Gellak is dé must voor mooi gelakte nagels. De kleur is mooier, de nagels zijn steviger en de lak blijft veel langer zitten dan nagellak. Bij Pure zetten we niet enkel gellak, we modelleren de nagels en verzorgen de nagelriemen zodat het plaatje helemaal compleet is. Oude lak op de handen wordt verwijderd d.m.v. de steamer en worden niet ‘afgevijld’, hierdoor beschadigd de natuurlijke nagel niet. 

Handen
Duur behandeling incl. afhalen oude lak:
60 minuten
Kosten: € 35,00
Voeten
Duur behandeling incl. afhalen oude lak:
45 minuten
Kosten: 
€ 35,00

Behandeling online boeken

Kom naar Beautysalon Pure en laat u (h)eerlijk verwennen. Boek online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen.

Adres
Haaksbergerstraat 705F
7545 PH Enschede
E-mail ons
info@salonpure-enschede.nl
Bel ons
053 - 75 049 90

Kom naar Beautysalon Pure en laat u (h)eerlijk verwennen. Boek online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen.

Adres
Haaksbergerstraat 705 F
7545 PH Enschede
E-mail ons
info@salonpure-enschede.nl
Bel ons
053 - 75 049 90