Haar & Make-up

Een feestje? Bruiloft? Of een andere bijzondere gelegenheid waarvoor je jouw haar en visagie tiptop in orde wil hebben? Onze kapster en visagiste maken het voor je in orde! Onze kapsels zijn niet online boekbaar omdat de benodigde tijd afhankelijk is van jouw wensen. Mail ons gerust dan zorgen wij dat de juiste hoeveelheid tijd gereserveerd wordt. 

Behandelingen

MODELFÖHNEN

Kort haar, eigenwijs haar, of gewoon een prachtig lang haar wat je mooi in model geföhnd wil hebben? Wij maken er wat moois van! We maken gebruik van heerlijke producten zodat het haar beschermd wordt tegen de warmte van de föhn en daarnaast uiteraard ook de hele dag mooi in model blijft zitten. 

Kosten: € 24,50

KRULLEN

Krullen kunnen een heerlijk speels effect creëren, lekker warrig of juist een mooie pijpenkrul voor een glamoureus look. Wij hebben krultangen met verschillende diameters dus wij kunnen elke gewenste krul voor je maken. Door middel van onze haarverzorging voorkomen we schade aan het haar. We laten de krullen goed afkoelen en sluiten af met een goede hold zodat de krul de hele dag mooi blijft zitten! 

Kosten: va. € 45,-

INVLECHTEN & OPSTEKEN

Vissengraat, franse, rechte, platte…Vlechten komen voor in alle vormen en maten. Het hangt heel erg af van je eigen haar hoe de vlecht uitpakt en daarom is ieder kapsel uniek! Voor het maken van een kapsel vragen we altijd wat voorbeelden te sturen van de stijl die je graag zou willen, in combinatie met een selfie van jou kunnen wij al goed beoordelen wat haalbaar is en verzamelen ook wij een aantal voorbeelden. Met deze voorbereiding maken we je moeiteloos klaar voor jouw speciale gelegenheid! 

Kosten: va. € 54,50

GLAMOUR/FEEST MAKE-UP

Gaat je beste vriendin trouwen, studeer je af of heb je gewoon een fantastisch feest in de planning? Wij zorgen dat je er helemaal klaar voor bent. Wij bereiden onze visagie altijd goed voor met een primer zodat je ook de hele dag kan Shinen (zonder echt te shinen, want we zorgen natuurlijk dat je niet gaat glimmen..) We zorgen dat we jouw beste kanten naar boven halen, maar wel dat je écht jij blijft! 

Kosten: € 45,-

Behandeling online boeken

Kom naar Beautysalon Pure en laat u (h)eerlijk verwennen. Boek online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen.

Adres
Haaksbergerstraat 705F
7545 PH Enschede
KVK: 08185508
BTW: NL001176415B82
E-mail ons
info@salonpure-enschede.nl
Bel/Whatsapp ons
+31537504990
https://wa.me/message/BKA7YO7T2IFGM1 (Whatsapp link)

Kom naar Beautysalon Pure en laat u (h)eerlijk verwennen. Boek online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen.

Adres
Haaksbergerstraat 705 F
7545 PH Enschede
KVK: 08185508
BTW: NL001176415B82
E-mail ons
info@salonpure-enschede.nl
Bel/Whatsapp ons
+31537504990