DERMACEUTIX
PEELING

Medische peelings, ze zijn hot op het gebied van huidverbetering en wij weten waarom! Door middel van deze intense en effectieve methode kunnen we op een vlotte, veilige en natuurlijke wijze een diepe vorm van huidverbetering bereiken. Boek jouw kuur vandaag nog en haal het beste uit jouw huid!

Behandelingen

DERMACEUTIX PEELING

De Dermaceutix peeling is een medische peeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd. Het is hierdoor een uitstekend middel voor huidverbetering. De huid wordt geactiveerd waardoor er zich weer nieuwe collageen en elastine vezels gaan vormen die de huid oa. verstevigen, huidveroudering actief tegen gaan, acné herstellen en hyperpigmentatie kalmeren. De medische peelings bevatten zuren van natuurlijke aard. De gehele lijn peelings is 100% biologisch en parabenen vrij. Resultaat is zichtbaar na 1 behandeling, maar voor een langdurig resultaat zal een kuurverband noodzakelijk zijn. Tijdens jouw behandeling bespreken we jouw wensen en stellen we een behandelplan op.

Duur behandeling: 45 minuten
Kosten: € 82,50
Merk: DermaPrime/Dermaceutix

DERMACEUTIX KUUR

Om het ultieme resultaat te behalen adviseren wij altijd een kuur van Dermaceutix behandelingen, wij hebben een prachtig kuurverband voor je samengesteld. In 5 behandelingen gaan we samen op weg naar jouw droomhuid!

De eerste behandeling bestaat uit een huidanalyse en reiniging, we gaan samen beginnen met het opstellen van jouw behandelplan. Je krijgt voorbereidende producten mee, waarmee je thuis al aan de slag gaat. Hiermee bereid je jouw huid helemaal voor op de medische peeling.

Daarna volgen 4 medische peelings op basis van glycolzuur of salicylzuur, afhankelijk van het doel dat te behalen is. Deze peelings vinden wekelijks plaats. Iedere behandeling proberen we een stukje dieper de huid in te gaan en de cellen te activeren.

Duur behandeling: 5 x 45 minuten (verdeeld over 5 weken)
Kosten: € 395,- (Inclusief crème, serum en SPF twv. € 152,40)
Merk: DermaPrime/Dermaceutix

VOORDELEN VAN EEN KUUR

Wanneer je kiest voor een behandel-kuur, krijg je alle producten mee die vereist zijn voor het beste resultaat. Je gaat mét ons het avontuur aan om jouw huid de beste verzorging te geven die mogelijk is en naar een nieuw niveau te tillen.

In ruil voor deze commitment, geven wij jou een fantastische korting. De 5 behandelingen én de producten kosten normaal € 530,-. Kies je voor de kuur, dan betaal je slechts € 395,-. Ben je aanvullend verzekerd, dan kun je zelfs nog in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de zorgverzekeraar.

Behandeling online boeken

Kom naar Beautysalon Pure en laat u (h)eerlijk verwennen. Boek online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen.

Adres
Haaksbergerstraat 705F
7545 PH Enschede
KVK: 08185508
BTW: NL001176415B82
E-mail ons
info@salonpure-enschede.nl
Bel/Whatsapp ons
+31537504990
https://wa.me/message/BKA7YO7T2IFGM1 (Whatsapp link)

Kom naar Beautysalon Pure en laat u (h)eerlijk verwennen. Boek online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen.

Adres
Haaksbergerstraat 705 F
7545 PH Enschede
KVK: 89523261
BTW: NL865009065B01
E-mail ons
info@salonpure-enschede.nl
Bel/Whatsapp ons
+31537504990