ACNÉ

Een onrustige huid komt voor in vele vormen en maten. Van actieve acné tot een droge huid die snel verstoppingen vertoond. Bij Pure passen we iedere behandeling aan op jouw specifieke huidtype en gaan we actief aan de slag om de huid tot rust te brengen. Wij zijn aangesloten bij de ANBOS. Ben je aanvullend verzekerd en heb je acné? Dan kun je de behandeling declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Behandelingen

ACNÉ BEHANDELING

Deze behandeling is speciaal voor de onzuivere huid in welke mate dan ook. De werkstoffen werken desinfecterend en steriliserend, het gaat de vorming van bacteriën tegen welke puistjes, mee-eters en onzuiverheden veroorzaken. Tijdens de behandeling maken we samen een behandelplan om jou te helpen nieuwe onzuiverheden te voorkomen en een zuivere huid te bereiken.

Duur behandeling: 45 minuten
Kosten: € 54,50
Merk: DermaPrime

ACNÉ BEHANDELING & PEELING

Om jouw onrustige huid nog net even dat extra zetje in de rug te geven, kun je jouw behandeling nu ook uitbreiden met deze super effectieve combo. Jouw huid krijgt een medische peeling, we verwijderen heel gecontroleerd een laagje van de huid om huidherstel te stimuleren en verstoppingen te openen. Na de peeling reinigen we jouw huid nog extra, door verstoppingen te verwijderen. Afsluitend krijg je een herstellend masker aangebracht.

Duur behandeling: 75 minuten
Kosten: € 90,-
Merk: Simildiet & DermaPrime

DECLAREREN

Wij zijn aangesloten bij de ANBOS en staan ingeschreven in het Vektis AGB register. Hierdoor zijn deze behandelingen te declareren bij jouw zorgverzekeraar, mits je aanvullend verzekerd bent. Neem even contact op met jouw zorgverzekeraar of jouw verzekering acné behandelingen dekt. 

https://salonpure-enschede.nl/wp-content/uploads/2023/10/Beautysalon-Pure-21-scaled.jpg
Tips van de specialist

Een goede thuisverzorging ondersteund de werking van de behandeling. In onze webshop vind je onze prachtige producten.

Lauren– Schoonheidsspecialiste

Behandeling online boeken

Kom naar Beautysalon Pure en laat u (h)eerlijk verwennen. Boek online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen.

Adres
Haaksbergerstraat 705F
7545 PH Enschede
KVK: 08185508
BTW: NL001176415B82
E-mail ons
info@salonpure-enschede.nl
Bel/Whatsapp ons
+31537504990
https://wa.me/message/BKA7YO7T2IFGM1 (Whatsapp link)

Kom naar Beautysalon Pure en laat u (h)eerlijk verwennen. Boek online een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen.

Adres
Haaksbergerstraat 705 F
7545 PH Enschede
KVK: 89523261
BTW: NL865009065B01
E-mail ons
info@salonpure-enschede.nl
Bel/Whatsapp ons
+31537504990